Bank bekleden Ridderkerk

Is uw bank aan vernieuwing toe? Laat uw bank bekleden Ridderkerk ! Hiervoor bent u bij Stoffeerderij Piqué aan het juiste adres. Stoffeerderij Piqué is al meer dan 75 jaar gespecialiseerd in stofferen. Wij hebben in al deze jaren talloze stofferingen succesvol uitgevoerd. Wij beschikken over een moderne werkplaats waar we oude en versleten meubels vakbekwaam restaureren en opnieuw stofferen met een stof naar keuze. Ook het bekleden van banken doen wij op een professionele wijze.

Waarom stofferen

Bent u van plan om uw interieur te veranderen en wilt u een andere bank aanschaffen? U kunt ook overwegen om uw bank opnieuw te laten stofferen in plaats van een nieuwe aan te schaffen. Vaak is een vanbuiten beschadigde bank van binnen nog goed van kwaliteit. Wij van Stoffeerderij Piqué kunnen uw bank bekleden Ridderkerk met een stof naar keuze. Zo bespaart u vele kosten en ervaart u toch een bank die zo goed als nieuw is. Lijkt u dit wel wat maar weet u niet zo goed welk materiaal het beste past bij uw interieur en wensen? Dan kunnen wij u uiteraard helpen bij het maken van de beste keuze.

Werkwijze

Het stofferen van meubels is maatwerk en vereist vakmanschap. Om te zorgen dat uw bank er weer zo goed als nieuw uitziet, moeten wij zeer nauwkeurig werken. Wanneer u een materiaal heeft gekozen kunnen wij aan de slag. We beginnen met het verwijderen van de oude stof, om zo te kijken of de binnenkant van de bank nog van goede kwaliteit is. Vervolgens repareren wij waar nodig. Hierna kunnen wij uw bank bekleden Ridderkerk met de nieuwe stof.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de werkzaamheden van Stoffeerderij Piqué wat betreft bank bekleden Ridderkerk ? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de mail, telefonisch en u kunt ook ons contactformulier invullen, wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Bank bekleden [pb-city]
CONTACTFORMULIER

  Naam (*)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.