Boot & Jacht stofferingen

Onze stoffeerders zijn gespecialiseerd in stoffering van uw jacht of boot. Bootkussens stofferen wij exact op maat, omdat wij weten dat uw boot unieke vormingen heeft en geen één boot hetzelfde is. Wij van Stoffeerderij Piqué hebben veel ervaring met het perfect restaureren en stofferen van bootkussens. Natuurlijk kan dit ook gedaan worden voor stoelen, banken en bedden als deze in uw boot aanwezig zijn.

Ons aanbod

Wij hebben een uitgebreid aanbod stoffen in verschillende prijsklassen. Wij werken met de materialen leer, kunstleer en stof. Deze zijn in alle kleuren te bestellen, zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Daarnaast gebruiken wij waterafstotende en vochtwerende materialen die u gemakkelijk schoon kunt houden omdat deze veel in aanraking komen met water en licht. Deze materialen zijn kleurvast en worden dus niet snel door de zon verbleekt. Het enige wat u hoeft te doen is de stof en stijl uit te kiezen, hierna gaan wij al uw wensen tot werkelijkheid maken.

Contact

Wij kunnen u uitgebreid adviseren om tot het mooiste resultaat te komen. Ook kunnen onze vakkundige medewerkers u alles vertellen over de materialen die wij gebruiken. Zo ontdekt u snel wat u wel of niet geschikt vindt voor uw boot. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.