Camper & caravan stofferingen

Is uw caravan- of camper interieur nog in prima conditie, maar zijn de kussens versleten of is de bekleding niet meer van deze tijd? Stoffeerderij Piqué heeft een ruime collectie stoffen voor elk budget om de kussens in uw camper of caravan weer een nieuwe uitstraling te geven.

Bij camper & caravan stoffering is het van belang dat er vakkundig gewerkt wordt. Omdat het interieur van iedere camper of caravan anders is, zal u niet zomaar nieuwe kussens in een winkel kunnen kopen. Bij Stoffeerderij Piqué kunt u ze geheel naar wens opnieuw laten stofferen met een materiaal naar keuze.

Uw interieur helemaal naar uw wensen

Om het interieur van uw camper of caravan opnieuw weer voor lange tijd mee te laten gaan hebben wij speciale stoffen in ons assortiment. Deze bestaat uit een zeer uitgebreide collectie leer, kunstleer en stoffen die geschikt zijn voor intensief gebruik. Deze stoffen hebben extra eigenschappen naast die van de standaard stoffen. Hierdoor kunnen de materialen beter tegen zonlicht, water en zijn ze soms vuilafstotend. Zo hoeft u niet bang te zijn dat er iets nat of vies wordt. Bij ons vindt u altijd de stof die aan uw wensen voldoet. Of het nu gaat om duurzaamheid, waterafstotende of schimmelwerende eigenschappen.

Contact

Elke camper of caravan is uniek en dat vraagt om vakwerk. Wij kunnen u uitgebreid adviseren om tot het mooiste resultaat te komen. Ook kunnen onze vakkundige medewerkers u alles vertellen over de materialen die wij gebruiken. Zo ontdekt u snel wat u wel of niet geschikt vindt voor uw camper of caravan. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.