Caravan stofferen Hendrik-Ido-Ambacht

Is het interieur van uw caravan nog in prima conditie, maar zijn de kussens versleten of is de bekleding niet meer van deze tijd? Stoffeerderij Piqué heeft een ruime collectie stoffen voor elk budget om de kussens en bekleding in uw camper weer een nieuwe uitstraling te geven. Bij caravan stofferen Hendrik-Ido-Ambacht is het van belang dat er vakkundig gewerkt wordt. Omdat het interieur van iedere caravan anders is, zal u niet zomaar nieuwe kussens in een winkel kunnen kopen. Bij Stoffeerderij Piqué kunt u uw caravan geheel naar wens opnieuw laten stofferen met materialen naar keuze.

Ons stoffenassortiment

Om het resultaat van het caravan stofferen Hendrik-Ido-Ambacht een lange tijd mee te laten gaan hebben wij speciale stoffen in ons assortiment. Deze bestaat uit een zeer uitgebreide collectie leer, kunstleer en stoffen die geschikt zijn voor intensief gebruik. Deze stoffen hebben extra eigenschappen ten opzichte van de standaard stoffen. Hierdoor kunnen de materialen beter tegen zonlicht, water en zijn ze soms vuilafstotend. Zo hoeft u niet bang te zijn dat er iets nat of vies wordt. Bij ons vindt u altijd de stof die aan uw wensen voldoet. Of het nu gaat om duurzaamheid, waterafstotende of schimmelwerende eigenschappen. Elke caravan is uniek en dat vraagt om vakwerk. Wij kunnen u uitgebreid adviseren om tot het mooiste resultaat te komen. Ook kunnen onze vakkundige medewerkers u alles vertellen over de materialen die wij gebruiken. Zo ontdekt u snel wat u wel of niet geschikt vind voor uw caravan.

Interesse in caravan stofferen Hendrik-Ido-Ambacht

Heeft u interesse in de werkzaamheden van Stoffeerderij Piqué wat betreft caravan stofferen Hendrik-Ido-Ambacht ? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele vragen of verder informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Of vul ons contactformulier in, en wij zullen binnen 24 uur uw vragen beantwoorden. Onze werknemers helpen u graag verder!

caravan stofferen [pb-city]
CONTACTFORMULIER

  Naam (*)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.