Herstofferen Spijkenisse

Bent u op zoek naar een professional voor het herstofferen Spijkenisse van verschillende soorten meubelen en projecten, dan bent u bij Stoffeerderij Piqué aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 75 jaar gespecialiseerd in stofferen. We houden ons bezig met het (her)stofferen van moderne, klassieke en antieke meubelen. Wij beschikken over een moderne werkplaats waar we oude en versleten meubels vakbekwaam restaureren en opnieuw stofferen met een stof naar keuze. Het herstofferen gebeurt altijd op een professionele wijze.

Waarom kiezen voor herstofferen

Is uw interieur toe aan een vernieuwing? Of is de stof van uw meubel kapot of versleten? Dan is herstofferen Spijkenisse de oplossing voor u. Bij herstofferen wordt de stof van meubels vervangen, zodat deze er weer zo goed als nieuw uitzien. Dit is vaak voordeliger dan het aanschaffen van nieuwe meubels, terwijl de kwaliteit van de meubels vrijwel hetzelfde is. Stoffeerderij Piqué biedt vele mogelijkheden. Wij bieden een uitgebreid stoffenassortiment aan, waardoor er altijd wel een stof voor u bij zit. Zo kunt u uw meubels een nieuwe uitstraling geven.

Het proces

Wanneer u kiest voor herstofferen Spijkenisse , zullen wij eerst de oude stof van de meubels verwijderen. Deze stof kunnen wij vervolgens gebruiken als voorbeeld voor het aanbrengen van de nieuwe stof. Hierna kijken wij of de meubels aan de binnenkant nog gerepareerd of opgevuld moeten worden. Ten slotte brengen wij de nieuwe stof aan. U zult uw meubels ervaren alsof deze net nieuw bij u zijn afgeleverd. En dat voor een flink lagere prijs dan nieuwe meubels! Zo kunt u weer jarenlang genieten van uw meubilair.

Contact

Heeft u interesse in de werkzaamheden van Stoffeerderij Piqué wat betreft herstofferen Spijkenisse ? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele vragen of verder informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Of vul ons contactformulier in, en wij zullen binnen 24 uur uw vragen beantwoorden.

Herstofferen [pb-city]
CONTACTFORMULIER

  Naam (*)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.