Horeca stofferen Sliedrecht

Bent u op zoek naar een ervaren partner als het gaat om horeca stofferen Sliedrecht ? Dan bent u bij Stoffeerderij Piqué aan het juiste adres. De inrichting van uw zaak is een persoonlijke kwestie. Iedere horecazaak is anders, de sfeer en ambiance spelen een grote rol. U streeft ernaar om uw zaak een stukje ‘eigen’ mee te geven. Samen met u kunnen wij van Stoffeerderij Piqué dit mogelijk maken. Voor het opnieuw bekleden van bestaand horeca meubilair kunt u bij ons terecht voor vakkundige en hoge kwaliteit. Ook voor het stofferen van nieuw meubilair, bijvoorbeeld in samenwerking met bijvoorbeeld een meubelmaker, hebben wij veel mogelijkheden. Het is belangrijk dat u kiest voor stoffen die passen bij het interieur en de gedachte achter uw onderneming. Zo creëert u één geheel. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u het beste advies geven.

Het proces

Allereerst gaan wij in overleg met u om te bepalen welke stijl u wilt creëren. Denk hierbij aan verschillende soorten stoffen, kleuren, printjes en logo’s. Zo kunnen we samen kijken wat de beste stofferingsmogelijkheden zijn wat betreft horeca stofferen Sliedrecht . Als deze keuze gemaakt is, zullen wij vakkundig voor u en uw onderneming aan de slag gaan. Bij Stoffeerderij Piqué werken wij uitsluitend met de beste technieken en materialen van de hoogste kwaliteit. Het belangrijkste is dat de stof bestand is tegen vele factoren en dat deze lang meegaat. Wij kunnen u uitgebreid adviseren om tot het mooiste resultaat te komen. Ook kunnen onze vakkundige medewerkers u alles vertellen over de materialen die wij gebruiken. Zo ontdekt u snel wat u wel of niet geschikt vindt voor uw hotel, restaurant of café. Schakel ons in voor horeca stofferen Sliedrecht .

Contact

Bent u geïnteresseerd in de werkzaamheden van Stoffeerderij Piqué wat betreft horeca stofferen Sliedrecht ? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele vragen of verder informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Of vul ons contact formulier in en wij zullen binnen 24 uur uw vragen beantwoorden, onze medewerkers helpen u graag verder.

horeca stofferen [pb-city]
CONTACTFORMULIER

  Naam (*)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.