Horecastofferingen

Horecastofferingen – duurzaam, geld besparend en beter dan nieuw!

De inrichting van uw zaak is een persoonlijke kwestie. Iedere horecazaak is anders, de sfeer en ambiance spelen een grote rol. U streeft ernaar om uw zaak een stukje ‘eigen’ mee te geven. Samen met u kunnen wij van Stoffeerderij Piqué dit mogelijk maken.

Voor het opnieuw bekleden van bestaand horeca meubilair kunt u bij ons terecht. Ook voor het stofferen van nieuw meubilair, bijvoorbeeld in samenwerking met een meubelmaker, hebben wij vele mogelijkheden. Het is belangrijk dat u kiest voor stoffen die passen bij het interieur en de gedachte achter uw onderneming. Zo creëert u één geheel. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u het beste advies geven.

Mogelijkheden

Allereerst gaan wij in overleg met u om te bepalen welke stijl u wilt creëren. Denk hierbij aan verschillende soorten stoffen, kleuren, printjes en logo’s. Zo kunnen we samen kijken wat de beste stofferingsmogelijkheden zijn. Als deze keuze gemaakt is, zullen wij vakkundig voor u en uw onderneming aan de slag gaan. Bij Stoffeerderij Piqué werken wij uitsluitend met de beste technieken en materialen van de hoogste kwaliteit. Het belangrijkste is dat de stof bestand is tegen vele factoren en dat deze lang meegaat.

Wij kunnen u uitgebreid adviseren om tot het mooiste resultaat te komen. Ook kunnen onze vakkundige medewerkers u alles vertellen over de materialen die wij gebruiken. Zo ontdekt u snel wat u wel of niet geschikt vind voor uw hotel, restaurant of café. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.