Meubel stofferen Spijkenisse

Uw meubels hebben vaak een comfortabele zit waar u gewend aan bent of u bent misschien wel gehecht aan uw meubels omdat ze een bepaalde waarde hebben. Nieuwkoop is daarom niet altijd de beste oplossing. Kies daarom voor meubel stofferen Spijkenisse en geeft u uw meubel weer een nieuw leven. Bovendien is het een duurzaam alternatief en meestal ook veel goedkoper dan het aanschaffen van nieuw meubilair. Dankzij het (her)stofferen van uw meubel kan deze weer jarenlang mee. Voor allerlei stofferingen bent u bij Stoffeerderij Piqué aan het juiste adres!

Werkwijze van Stoffeerderij Piqué

Wij hebben een uitgebreid aanbod stoffen in verschillende prijsklassen, kleuren en kwaliteit. Op vakkundige wijze worden alle meubelen gestoffeerd zoals u ze ooit kocht of als u dat wilt met wat aanpassingen. Dit is geen eenvoudige taak, daarom vereist dit vakmanschap en oog voor detail. Dit doen wij graag voor u, dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste kwaliteit en service garanderen. Het enige wat u hoeft te doen is de stof en stijl uit te kiezen, hierna gaan wij al uw wensen tot werkelijkheid maken. Na het bekleden met een nieuwe stof en het vervangen van de vullingen ziet uw bank of stoel er weer als nieuw uit. Zo kan uw meubel weer jarenlang mee! Wij kunnen al uw wensen en eisen realiseren, gun uw meubilair daarom een tweede leven door te kiezen voor meubel stofferen Spijkenisse .

Contact

Bent u geïnteresseerd in de werkzaamheden van Stoffeerderij Piqué wat betreft meubel stofferen Spijkenisse ? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele vragen of verder informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Of vul ons contact formulier in, en wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wie weet kunt u binnenkort genieten van een nieuw gestoffeerd meubel!

meubel stofferen [pb-city]
CONTACTFORMULIER

  Naam (*)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.