Meubelstofferingen

Uw meubels hebben vaak een comfortabele zit waar u gewend aan bent. Of misschien bent u wel gehecht aan uw meubels. Nieuw is daarom niet altijd de beste oplossing. Meubelstoffering geeft uw meubel weer een nieuw leven. Bovendien is het een duurzaam alternatief en meestal ook veel goedkoper dan het aanschaffen van nieuw meubilair.

Werkwijze van Stoffeerderij Piqué

Wij hebben een uitgebreid aanbod stoffen in verschillende prijsklassen, kleuren en kwaliteit. Op vakkundige wijze worden alle meubelen gestoffeerd zoals u ze ooit kocht of, als u dat wilt, met wat aanpassingen. Dit is geen eenvoudige taak, daarom vereist dit vakmanschap en oog voor detail. Wij stofferen graag uw meubel voor u, dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste kwaliteit en service garanderen. Het enige wat u hoeft te doen is de stof en stijl uitkiezen, hierna gaan wij al uw wensen tot werkelijkheid maken.

Na het bekleden met een nieuwe stof en het vervangen van de vullingen ziet uw bank of stoel er weer als nieuw uit. Zo kan uw meubel weer jarenlang mee! Wij kunnen al uw wensen en eisen realiseren, gun uw meubilair daarom een tweede leven.

Contact

Wij kunnen u uitgebreid adviseren om tot het mooiste resultaat te komen. Ook kunnen onze vakkundige medewerkers u alles vertellen over de materialen die wij gebruiken. Zo ontdekt u snel wat u wel of niet geschikt vindt voor uw meubel. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.