Projectstofferingen

Bij projectstofferingen is het belangrijk dat er maatwerk wordt geleverd. Elk project is uniek en vereist kennis en vakmanschap. Wij hebben al verschillende projectstofferingen verzorgd, denk hierbij aan scholen, kantoren, ziekenhuizen en musea. Met onze 75 jaar aan ervaring verzekeren wij u de beste service. De uitstraling van uw pand is erg belangrijk voor u zelf, de klanten en de werknemers.

Onze aanpak

Allereerst gaan wij in overleg met u om te bepalen welke stijl u wilt creëren. Denk hierbij aan verschillende soorten stoffen, kleuren, printjes en logo’s. Zo kunnen we samen kijken wat de beste mogelijkheden zijn. Naast uiterlijk is functionaliteit ook van groot belang, denk hierbij aan dat in een ziekenhuis alles makkelijk schoon moet worden gemaakt en kantoren moeten een fijne en rustige uitstraling hebben. Zodra we uw wensen besproken hebben, zullen wij vakkundig voor u en uw onderneming aan de slag gaan. Bij Stoffeerderij Piqué werken wij uitsluitend met de beste technieken en materialen van de hoogste kwaliteit.

In elk geval is het belangrijk dat de stoffering functioneel en duurzaam is. Zo gaat de stoffering zo lang mogelijk mee en heeft u er geen omkijken meer naar. Onze hoogwaardige stoffen worden op ambachtelijke en vakkundige wijze aangebracht, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Contact

Wij kunnen u uitgebreid adviseren om tot het mooiste resultaat te komen. Ook kunnen onze vakkundige medewerkers u alles vertellen over de materialen die wij gebruiken. Zo ontdekt u snel wat u wel of niet geschikt vindt voor uw project. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.