Stoel bekleden Moerdijk

Is uw stoel aan vernieuwing toe? Laat uw stoel bekleden Moerdijk ! Hiervoor bent u bij Stoffeerderij Piqué aan het juiste adres. Stoffeerderij Piqué is al meer dan 75 jaar gespecialiseerd in stofferen. Wij hebben in al deze jaren talloze stofferingen succesvol uitgevoerd. Wij beschikken over een moderne werkplaats waar we oude en versleten meubels vakbekwaam restaureren en opnieuw stofferen met een stof naar keuze. Ook het bekleden van stoelen doen wij op een professionele wijze.

Kies voor stofferen

Bent u van plan om uw interieur te veranderen en wilt u andere stoelen aanschaffen? U kunt ook overwegen om uw stoelen opnieuw te laten stofferen in plaats van nieuwe aan te schaffen. Vaak is een vanbuiten beschadigde stoel van binnen nog goed van kwaliteit. Wij van Stoffeerderij Piqué kunnen uw stoel bekleden Moerdijk met een stof naar keuze. Zo bespaart u vele kosten en ervaart u toch een stoel die zo goed als nieuw is. Lijkt u dit wel wat maar weet u niet zo goed welk materiaal het beste past bij uw interieur en wensen? Dan kunnen wij u uiteraard helpen bij het maken van de beste keuze.

Het proces

Het stofferen van meubels is maatwerk en vereist vakmanschap. Om te zorgen dat uw stoel er weer zo goed als nieuw uitziet, moeten wij zeer nauwkeurig werken. Wanneer u een materiaal heeft gekozen kunnen wij aan de slag. Wij beginnen met het verwijderen van de oude stof, om zo te kijken of de binnenkant van de stoel nog van goede kwaliteit is. Vervolgens repareren wij waar nodig. Hierna kunnen wij uw stoel bekleden Moerdijk met de nieuwe stof.

Contact

Heeft u interesse in de werkzaamheden van Stoffeerderij Piqué wat betreft stoel bekleden Moerdijk ? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele vragen of verder informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Of vul ons contactformulier in, en wij zullen binnen 24 uur uw vragen beantwoorden.

Stoel stofferen [pb-city]
CONTACTFORMULIER

  Naam (*)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.