Stoffeerderij Hendrik-Ido-Ambacht

Bent u op zoek naar een kwalitatieve stoffeerderij Hendrik-Ido-Ambacht ? Dan bent u bij Stoffeerderij Pliqué aan het juiste adres. Stoffeerderij Piqué is al meer dan 75 jaar gespecialiseerd in stofferen. Wij hebben in al deze jaren talloze stofferingen succesvol uitgevoerd. Zijn uw antieke eetkamer stoelen simpelweg versleten? Is de bekleding van uw boot aan vervanging toe? Of bent u gewoon toe aan een andere sfeer in uw huis? Voor deze en nog veel meer projecten kunnen wij u van dienst zijn. Stoffeerderij Piqué is de plek voor uw stofferingen en beschikken over een werkplaats waar we vakkundig uw (oude en versleten) meubels kunnen vernieuwen.

Mogelijkheden

Onze werkzaamheden zijn zeer uitlopend. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende soorten stofferingen. Naast meubelstofferingen kunt u ook bij ons terecht voor het stofferen van boten, jachten en caravans! Wilt u iets groters laten stofferen? Zoals een hele horeca gelegenheid, of een ander project? Ook dit kunnen wij voor u doen. Voor alle stofferingen hebben wij ook een groot aanbod materialen in diverse kleuren. Zo bezitten wij ook speciale stoffen voor boten/jachten en campers/caravans. Deze stoffen zijn bijvoorbeeld bestendig tegen water en zonlicht. Ook hebben we stoffen in ons assortiment die gemakkelijk schoon te houden zijn. Deze zijn bijvoorbeeld erg handig in de horeca of voor een ander project waar hygiëne erg belangrijk is. Schakel zo snel mogelijk een stoffeerderij Hendrik-Ido-Ambacht in voor een project bij u in de buurt!

Contact

Bent u geïnteresseerd in de werkzaamheden van Stoffeerderij Piqué omdat u op zoek bent naar een stoffeerderij Hendrik-Ido-Ambacht ? Neem dan contact met ons op. Ook voor eventuele vragen of verder informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Of vul ons contact formulier in, en wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Stoffeerderij [pb-city]
CONTACTFORMULIER

  Naam (*)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.