Stofferen Sliedrecht

Bent u op zoek naar een kwalitatieve stoffeerder die voor u verschillende meubelen en andere projecten kan stofferen Sliedrecht ? Dan bent u bij Stoffeerderij Pliqué aan het juiste adres!  Stofferen is namelijk een heel stuk goedkoper dan nieuwkoop. Voor al uw stofferingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Mogelijkheden

 • Meubelstofferingen

Wanneer de stof van uw meubel versleten is of als deze niet meer bij uw interieur past, kunt u ervoor kiezen om deze te laten stofferen Sliedrecht . Herstofferen is niet alleen een eenvoudige optie, maar ook in de meeste gevallen goedkoper dan nieuwkoop.

 • Horecastofferingen

Ook voor horecastofferingen kunt u bij Stoffeerderij Pliqué terecht. Wij kunnen uw horecagelegenheid geheel naar de stijl stofferen die u wenst. Zo creëert u de perfecte sfeer die past bij uw bedrijf. Dit kunnen wij voor zowel grote als kleine horecagelegenheden uitvoeren.

 • Projectstofferingen

Projectstofferingen is ook een van de werkzaamheden die vallen onder de werkzaamheden betreft stofferen Sliedrecht . Wij kunnen bijvoorbeeld een bedrijfspand geheel naar uw huisstijl inrichten. Zo kunt u klanten ontvangen in een mooi pand, dat overeenkomt met de sfeer van uw bedrijf.

 • Boot & jachtstofferingen

Ons stoffenassortiment bevat allerlei materialen die geschikt zijn voor op een boot en/of jacht. Deze zijn bijvoorbeeld bestand tegen water of zonlicht. Hier zal de stoffering veel mee in contact komen dus om het zo duurzaam mogelijk te maken, kunt u kiezen voor een van onze speciale stoffen. Deze bieden wij aan in verschillende materialen en kleuren.

 • Camper & caravanstofferingen

Vaak wordt er volop geleefd in een camper of caravan. Daarom is het verstandig als u voor materialen kiest die eenvoudig zijn schoon te maken en die tegen een stootje kunnen. Ons stoffenassortiment bevat deze materialen. Daarnaast zijn ze in allerlei kleuren en prints te verkrijgen. U hoeft dus niet te kiezen tussen praktisch of uitstraling, wij bieden u beide.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de werkzaamheden van Stoffeerderij Piqué wat betreft stofferen Sliedrecht ? Heeft u verdere vragen of bent u op zoek naar meer informatie over onze werkzaamheden? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Stofferen [pb-city]
CONTACTFORMULIER

  Naam (*)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.