Stofferingen

Stoffeerderij Piqué is al meer dan 75 jaar gespecialiseerd in stofferen. Wij hebben in al deze jaren talloze stofferingen succesvol uitgevoerd. Zijn uw antieke eetkamer stoelen simpelweg versleten? Is de bekleding van uw boot aan vervanging toe? Of bent u gewoon toe aan een andere sfeer in uw huis? Voor deze en nog veel meer projecten kunnen wij u van dienst zijn. Stoffeerderij Piqué is de plek voor uw stofferingen en beschikken over een werkplaats waar we vakkundig uw (oude en versleten) meubels kunnen vernieuwen.

MEUBELSTOFFERINGEN

Uw meubels hebben vaak een comfortabele zit waar u gewend aan bent. Of misschien bent u wel gehecht aan uw meubels. Nieuw is daarom niet altijd de beste oplossing.

HORECASTOFFERINGEN

De inrichting van uw zaak is een persoonlijke kwestie. Iedere horecazaak is anders, de sfeer en ambiance spelen een grote rol.

BOOT & JACHT STOFFERINGEN

Onze stoffeerders zijn gespecialiseerd in stoffering van uw jacht of boot. Bootkussens stofferen wij exact op maat, omdat wij weten dat elke boot unieke vormingen heeft.

CAMPER & CARAVAN STOFFERINGEN

Is uw caravan- of camper interieur nog in prima conditie, maar zijn de kussens versleten of is de bekleding niet meer van deze tijd?

RIET & BIES

Stoelen bekleden met riet of biezen is een oud vak dat tegenwoordig nog weinig door professionele stoelenmatters uitgevoerd wordt. Al het vlechtwerk gebeurt handmatig.

PROJECTSTOFFERINGEN

Bij projectstofferingen is het belangrijk dat er maatwerk wordt geleverd. Elk project is uniek en vereist kennis en vakmanschap.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.